Kapcsolat

Üzemeltető:
HSH TRANSPORT KFT
Székhely:
H-1117 Budapest Nándorfejérvári út 7/b
Telephely:
H-2360 Gyál Heltai Jenő u. 73
Adószám: 25410530-2-43
Közösségi Adószám: HU25410530 
Telefon:
+36/70-4433885
Fax: 
+36/29-544687
E-mail:
info@hshtransport.hu

Biztosítási Ügyintézés

Káreseteknél segítséget nyújtunk ahhoz hogy a Téged megillető kártalanításhoz hozzájussál, és a biztosító ugyanúgy kezeljen mintha egy külföldi cég lennél.

Végig kisérjük a kárfelvételtől a kártalanításig tartó folyamatot, ne engedd hogy hozzá nem értő emberek képviseljék az érdekeidet, NE VÁRD EL hogy egy munkafelvevő is harcba szálljon az érdekeidért a kárszakértővel szemben. Ne engedd hogy a sofőröd intézkedjen mert a Te pénztárcád bánja!

Vitás esetekben ügyfeleink részére nemzetközileg elismert igazságügyi szakértő iroda segítségét vesszük igénybe akiknek szakvéleményét a külföldi hatóságok és biztosító társaságok is elfogadják, biztos lehetsz benne hogy ezt a szakvéleményt nem fogják egy mozdulattal lesöpörni az asztalról.

Amennyiben peres eljárásra kerül sor úgy szintén kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezünk külön a kártérítési ügyekre specializálódott belföldi és nemzetközi ügyvédi irodával.

Ezen felül segítséget tudunk nyújtani a legkedvezőbb CMR, KGFB, Casco, és egyéb biztosítási díjak kialkudásában közvetlen biztosítási kapcsolataink révén.